
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Denne langpannekaken er noe av det enkleste som finnes og noe av det BESTE som finnes!
Ingredienser:
♥ 300 g smør
♥ 7 dl sukker
♥ 6 egg
♥ 1 ss vaniljesukker
♥ 2 dl kakaopulver
♥ 4,5 dl hvetemel
Pynt:
♥ melisdryss
Fremgangsmåte:
Smelt smøret.
Hell det i en bakebolle og tilsett sukkeret. Ha deretter i eggene og rør godt med en visp. Tilsett deretter vaniljesukker, kakaopulveret og til sist hvetemelet og bland godt. Alt skal bare røres raskt sammen for hånd, så du trenger ikke noen mikser.
Fordel deigen utover i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30 x 40 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i ca 25 minutter (se tips).
Avkjøl kaken i langpannen.
Del kaken deretter i firkanter.
Sikt gjerne over melis før servering.
Tips:
♥ Kladdkaker kjennetegnes av at deigen bare skal røres raskt sammen. Jeg pleier å bare å bruke en stor ballongvisp og rører for hånd.
♥ Et annet kjennetegn ved kladdkaker er at de skal ha en litt bløt konsistens, så det er viktig at du ikke steker kaken for lenge så den blir tørr. Kaken er ferdigstekt når den er gjennomstekt (det henger ikke noe deig igjen på kakepinnen), men fortsatt bløt. La kaken avkjøles før du skjærer i den, så blir det lettere å få pene kakestykker.
♥ Disse kakestykkene holder seg myke og gode i flere dager. Pakk dem inn i plast så de holder seg myke. Kakestykkene er også superfine å putte i fryseren og de tiner raskt.
Jeg elsker kladdkaker, fordi de er så raske å lage og fordi de har så deilig konsistens. Se mange forskjellige varianter av kladdkake HER.
Hjelpe meg, så DIGG KAKE!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 300 g smør
♥ 7 dl sukker
♥ 6 egg
♥ 1 ss vaniljesukker
♥ 2 dl kakaopulver
♥ 4,5 dl hvetemel
Pynt:
♥ melisdryss
Smelt smøret.
Hell det i en bakebolle og tilsett sukkeret. Ha deretter i eggene og rør godt med en visp. Tilsett deretter vaniljesukker, kakaopulveret og til sist hvetemelet og bland godt. Alt skal bare røres raskt sammen for hånd, så du trenger ikke noen mikser.
Fordel deigen utover i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30 x 40 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i ca 25 minutter (se tips).
Avkjøl kaken i langpannen. Del kaken deretter i firkanter. Sikt gjerne over melis før servering.
♥ Kladdkaker kjennetegnes av at deigen bare skal røres raskt sammen. Jeg pleier å bare å bruke en stor ballongvisp og rører for hånd.
♥ Et annet kjennetegn ved kladdkaker er at de skal ha en litt bløt konsistens, så det er viktig at du ikke steker kaken for lenge så den blir tørr. Kaken er ferdigstekt når den er gjennomstekt (det henger ikke noe deig igjen på kakepinnen), men fortsatt bløt. La kaken avkjøles før du skjærer i den, så blir det lettere å få pene kakestykker.
♥ Disse kakestykkene holder seg myke og gode i flere dager. Pakk dem inn i plast så de holder seg myke. Kakestykkene er også superfine å putte i fryseren og de tiner raskt.
7 comments