
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Annonse: Freia
Hei igjen,
I tillegg til Krokanrulltrøflene som jeg viste deg tidligere i dag, vil jeg tipse deg om hvordan du like enkelt kan lage kjempepopulære Firkløvertrøfler.
Siden det er jul – og fordi jeg er veldig glad i appelsinsjokolade – ville jeg teste ut å bruke Firkløver appelsin med havsalt. Det ble super-vellykket!
Jeg ble utrolig glad da jeg oppdaget Firkløver med appelsinsmak. Wow, så digg sjokolade!
Disse Firkløvertrøflene er også digge!
Ingredienser:
♥ 1,5 dl kremfløte
♥ 200 g Dronning kokesjokolade
♥ 200 g Firkløver appelsin med havsalt
Pynt:
♥ 70 g Freia mandelflak (2 pk)
Fremgangsmåte:
Varm opp kremfløten.
Del sjokoladen i biter og ha bitene i kjelen med den varme fløten. La sjokoladen smelte i den varme fløten på svak varme og rør blandingen jevn.
Sett kjelen i kjøleskapet over natten.
Dagen etter vil sjokoladefløten ha stivnet.
Bruk en skje til å ta ut teskjestore biter.
Trill disse til kuler som rulles i knuste mandelflak.
Dette er litt klissete, så vask hendene ofte.
De ferdige kulene settes på et bakepapirdekket brett, som deretter settes i kjøleskapet i et par timer slik at sjokoladetrøflene stivner.
Når kulene er faste, kan de stables sammen i en boks med matpapir mellom lagene.
Settes kaldt frem til servering.
Utrolig gode sjokoladetrøfler med Firkløver appelsin!
Så enkelt, så godt!
Tips:
♥ Både Dronning kokesjokolade og Firkløver appelsin med havsalt er fra Freia og fås kjøpt i de aller fleste dagligvarebutikker. Du kan så klart like gjerne bruke vanlig Firkløver i denne oppskriften hvis du foretrekker det.
♥ Du kan lage trøflene med bare Firkløver dersom du ønsker dem lysere. Bruk i så fall 400 g Firkløver i oppskriften.
♥ Firkløvertrøflene har lang holdbarhet. Oppbevar trøflene kjølig så de ikke blir klissete.
♥ Firkløvertrøfler er kjempegodt egnet som spiselig julegave!
Kos deg med disse supergode Firkløvertrøflene!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 1,5 dl kremfløte
♥ 200 g Dronning kokesjokolade
♥ 200 g Firkløver appelsin med havsalt
Pynt:
♥ 70 g Freia mandelflak (2 pk)
Varm opp kremfløten. Del sjokoladen i biter og ha bitene i kjelen med den varme fløten. La sjokoladen smelte i den varme fløten på svak varme og rør blandingen jevn. Sett kjelen i kjøleskapet over natten.
Dagen etter vil sjokoladefløten ha stivnet. Bruk en skje til å ta ut teskjestore biter. Trill disse til kuler som rulles i knuste mandelflak. Dette er litt klissete, så vask hendene ofte.
De ferdige kulene settes på et bakepapirdekket brett, som deretter settes i kjøleskapet i et par timer slik at sjokoladetrøflene stivner.
Når kulene er faste, kan de stables sammen i en boks med matpapir mellom lagene. Settes kaldt frem til servering.
♥ Både Dronning kokesjokolade og Firkløver appelsin med havsalt er fra Freia og fås kjøpt i de aller fleste dagligvarebutikker. Du kan så klart like gjerne bruke vanlig Firkløver i denne oppskriften hvis du foretrekker det.
♥ Du kan lage trøflene med bare Firkløver dersom du ønsker dem lysere. Bruk i så fall 400 g Firkløver i oppskriften.
♥ Firkløvertrøflene har lang holdbarhet. Oppbevar trøflene kjølig så de ikke blir klissete.
♥ Firkløvertrøfler er kjempegodt egnet som spiselig julegave!
5 comments