Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 2
Dette er vaniljemuffins som er så enkle at hvem som helst kan klare å bake dem. Muffinsene er ujålete og uten krem og pynt, men utrolig myke og saftige. Perfekte å lage når du plutselig får lyst til å lage noe enkelt, søtt og godt!
Disse muffinsene er kjempepopulære å bake sammen med barn.
Bruk vaniljesukker eller aller helst vaniljepasta for ekstra god vaniljesmak.

Oppskriften gir 9 deilige vaniljemuffins.
Ingredienser:
♥ 100 g smør
♥ 2 egg
♥ 100 g sukker
♥ 1 ts bakepulver
♥ 3 ts vaniljesukker eller vaniljepasta
♥ 100 g hvetemel
Fremgangsmåte:
Smelt smøret og avkjøl det.
Rør lett sammenpiskede egg sammen med sukkeret.
Bland inn det smeltede smøret, bakepulver, vanilje og til sist hvetemelet.

Ha 9 små muffinsformer av papir i muffinsbrett.

Fyll deigen i formene ved hjelp av to spiseskjeer.

Stek muffinsene midt i ovnen ved 180 °C i ca. 10-12 minutter, til de er gylne og gjennomstekte.

Nyt muffinsene nystekte!

Varme, nystekte vaniljemuffins uten noe på er faktisk noe av det beste jeg vet... (enkel sjel... :) )

Utrolig enkelt, men likevel så godt!

Tips:
♥ Muffinsene holder seg myke dersom de pakkes godt inn plast. De kan også fryses.
♥ Se også Lettvinte muffins, som er basert på samme oppskrift.
Nystekte vaniljemuffins tryller du frem på veldig kort tid!

Søte og veldig barnevennlige vaniljemuffins.

Mmmmmm.... *heart*

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ 100 g smør
♥ 2 egg
♥ 100 g sukker
♥ 1 ts bakepulver
♥ 3 ts vaniljesukker eller vaniljepasta
♥ 100 g hvetemel
Smelt smøret og avkjøl det. Rør lett sammenpiskede egg sammen med sukkeret. Bland inn det smeltede smøret, bakepulver, vanilje og til sist hvetemelet.
Ha 9 små muffinsformer av papir i muffinsbrett. Fyll deigen i formene ved hjelp av to spiseskjeer.
Stek muffinsene midt i ovnen ved 180 °C i ca. 10-12 minutter, til de er gylne og gjennomstekte.
Nyt muffinsene nystekte!
♥ Muffinsene holder seg myke dersom de pakkes godt inn plast. De kan også fryses.
♥ Se også Lettvinte muffins, som er basert på samme oppskrift.
6 comments