Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
							Glad i Nugatti?
Da må du teste ut denne digge kaken her! *yum*
Kaken er utrolig saftig og fylles med en kombinasjon av mørk og lys nugattikrem.
	Ingredienser:
Rømmekake:
	♥ 2 store egg
	♥ 3 dl sukker
	♥ 3 dl lettrømme
	♥ 3 dl hvetemel
	♥ 2 ts bakepulver
Nugattifyll:
	♥ 500 g Nugatti
Nugattikrem: 
	♥ 200 g smør
	♥ 400 g melis
	♥ 150 g Nugatti Air (se tips)
	♥ 1 ss vaniljeekstrakt
Pynt:
	♥ sjokoladekuler eller annen sjokoladepynt
Fremgangsmåte:
Rømmekake:
Pisk egg og sukker sammen i en bakebolle med stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis!). Visp inn rømmen. Visp deretter inn bakepulver og hvetemelet.
Ha deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen.
Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 180 °C i ca. 40 minutter.
Avkjøl kaken i formen, før du løsner den fra formen og deler den i to bunner.

Nugattikrem:
Pisk mykt smør sammen med melis, Nugatti Air og vaniljeekstrakt sammen til en luftig sjokoladesmørkrem. Det er meningen at sjokoladekremen skal være nokså tykk og fast.

Fylling av kaken:
Ha nugattikremen i en sprøytepose med rund sprøytipp.
Legg kakebunnen på et kakefat. Sprøyt sjokoladekremen i topper langsmed ytterkanten av kakebunnen.

	Jeg lager toppene i 2 rader på kaken.

Når man sprøyter ut kremen slik i stedet for å smøre den utover, ser den ferdige kaken ekstra fin ut fra siden. :)
Ha Nugattien i en annen sprøytepose, og sprøyt den ut som den er i midten.

Legg på den andre kakebunnen.
Pynt toppen av kaken med sprøytet nugattikrem og sprøytet Nugatti i midten.
Dryss på sjokoladekuler som pynt.

Enkel kake, som likevel ser flott ut!

Stilig med både mørk og lys nugattikrem!


Perfekt kake for deg som digger Nugatti! *laugh*

mmm.... *yum*

Tips:
♥ Dette er en mektig kake, og du bør som sagt være glad i Nugatti.... ;)
♥ Jeg brukte Nugatti rett fra boksen, og så brukte jeg Nugatti Air til nugattikremen. Det går også greit å bruke vanlig Nugatti i nugattikremen.

♥ Kaken holder seg myk i flere dager hvis den pakkes godt inn i plast. Den kan også fryses.

Deilig kake med masse smak av Nugatti! :)
For andre deilige oppskriften med Nugatti eller Nutella, se her.

Enjoy!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Rømmekake:
♥ 2 store egg
♥ 3 dl sukker
♥ 3 dl lettrømme
♥ 3 dl hvetemel
♥ 2 ts bakepulver
Nugattifyll:
♥ 500 g Nugatti
Nugattikrem: 
♥ 200 g smør
♥ 400 g melis
♥ 150 g Nugatti Air (se tips)
♥ 1 ss vaniljeekstrakt
Pynt:
♥ sjokoladekuler eller annen sjokoladepynt
Rømmekake: 
	Pisk egg og sukker sammen i en bakebolle med stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis!). Visp inn rømmen. Visp deretter inn bakepulver og hvetemelet.
Ha deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen.
Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 180 °C i ca. 40 minutter.
Avkjøl kaken i formen, før du løsner den fra formen og deler den i to bunner.
Nugattikrem: 
	Pisk mykt smør sammen med melis, Nugatti Air og vaniljeekstrakt sammen til en luftig sjokoladesmørkrem. Det er meningen at sjokoladekremen skal være nokså tykk og fast. 
Fylling av kaken: 
	Ha nugattikremen i en sprøytepose med rund sprøytipp. 
Legg kakebunnen på et kakefat. Sprøyt sjokoladekremen i topper langsmed ytterkanten av kakebunnen i to rader.
Ha Nugattien i en annen sprøytepose og sprøyt den ut i midten.
Legg på den andre kakebunnen.
Pynt toppen av kaken med sprøytet nugattikrem og sprøytet Nugatti i midten.
♥ Dette er en mektig kake, og du bør som sagt være glad i Nugatti.... ;)
♥ Jeg brukte Nugatti rett fra boksen, og så brukte jeg Nugatti Air til nugattikremen. Det går også greit å bruke vanlig Nugatti i nugattikremen.
♥ Kaken holder seg myk i flere dager hvis den pakkes godt inn i plast. Den kan også fryses.
5 comments