
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Glad i Nugatti?
Da må du teste ut denne digge kaken her!
Kaken er utrolig saftig og fylles med en kombinasjon av mørk og lys nugattikrem.
Ingredienser:
Rømmekake:
♥ 2 store egg
♥ 3 dl sukker
♥ 3 dl lettrømme
♥ 3 dl hvetemel
♥ 2 ts bakepulver
Nugattifyll:
♥ 500 g Nugatti
Nugattikrem:
♥ 200 g smør
♥ 400 g melis
♥ 150 g Nugatti Air (se tips)
♥ 1 ss vaniljeekstrakt
Pynt:
♥ sjokoladekuler eller annen sjokoladepynt
Fremgangsmåte:
Rømmekake:
Pisk egg og sukker sammen i en bakebolle med stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis!). Visp inn rømmen. Visp deretter inn bakepulver og hvetemelet.
Ha deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen.
Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 180 °C i ca. 40 minutter.
Avkjøl kaken i formen, før du løsner den fra formen og deler den i to bunner.
Nugattikrem:
Pisk mykt smør sammen med melis, Nugatti Air og vaniljeekstrakt sammen til en luftig sjokoladesmørkrem. Det er meningen at sjokoladekremen skal være nokså tykk og fast.
Fylling av kaken:
Ha nugattikremen i en sprøytepose med rund sprøytipp.
Legg kakebunnen på et kakefat. Sprøyt sjokoladekremen i topper langsmed ytterkanten av kakebunnen.
Jeg lager toppene i 2 rader på kaken.
Når man sprøyter ut kremen slik i stedet for å smøre den utover, ser den ferdige kaken ekstra fin ut fra siden.
Ha Nugattien i en annen sprøytepose, og sprøyt den ut som den er i midten.
Legg på den andre kakebunnen.
Pynt toppen av kaken med sprøytet nugattikrem og sprøytet Nugatti i midten.
Dryss på sjokoladekuler som pynt.
Enkel kake, som likevel ser flott ut!
Stilig med både mørk og lys nugattikrem!
Perfekt kake for deg som digger Nugatti!
mmm....
Tips:
♥ Dette er en mektig kake, og du bør som sagt være glad i Nugatti....
♥ Jeg brukte Nugatti rett fra boksen, og så brukte jeg Nugatti Air til nugattikremen. Det går også greit å bruke vanlig Nugatti i nugattikremen.
♥ Kaken holder seg myk i flere dager hvis den pakkes godt inn i plast. Den kan også fryses.
Deilig kake med masse smak av Nugatti!
For andre deilige oppskriften med Nugatti eller Nutella, se her.
Enjoy!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Rømmekake:
♥ 2 store egg
♥ 3 dl sukker
♥ 3 dl lettrømme
♥ 3 dl hvetemel
♥ 2 ts bakepulver
Nugattifyll:
♥ 500 g Nugatti
Nugattikrem:
♥ 200 g smør
♥ 400 g melis
♥ 150 g Nugatti Air (se tips)
♥ 1 ss vaniljeekstrakt
Pynt:
♥ sjokoladekuler eller annen sjokoladepynt
Rømmekake:
Pisk egg og sukker sammen i en bakebolle med stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis!). Visp inn rømmen. Visp deretter inn bakepulver og hvetemelet.
Ha deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen.
Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 180 °C i ca. 40 minutter.
Avkjøl kaken i formen, før du løsner den fra formen og deler den i to bunner.
Nugattikrem:
Pisk mykt smør sammen med melis, Nugatti Air og vaniljeekstrakt sammen til en luftig sjokoladesmørkrem. Det er meningen at sjokoladekremen skal være nokså tykk og fast.
Fylling av kaken:
Ha nugattikremen i en sprøytepose med rund sprøytipp.
Legg kakebunnen på et kakefat. Sprøyt sjokoladekremen i topper langsmed ytterkanten av kakebunnen i to rader.
Ha Nugattien i en annen sprøytepose og sprøyt den ut i midten.
Legg på den andre kakebunnen.
Pynt toppen av kaken med sprøytet nugattikrem og sprøytet Nugatti i midten.
♥ Dette er en mektig kake, og du bør som sagt være glad i Nugatti....
♥ Jeg brukte Nugatti rett fra boksen, og så brukte jeg Nugatti Air til nugattikremen. Det går også greit å bruke vanlig Nugatti i nugattikremen.
♥ Kaken holder seg myk i flere dager hvis den pakkes godt inn i plast. Den kan også fryses.
5 comments