Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
							Etter tips fra min svigermor, testet jeg favoritten Ananas- og kokosbiter med rabarbra i stedet for ananans.
Det ble en supergod kake! :)

Oppskriften passer til liten langpanne.

Ingredienser:
♥ 2 egg
	♥ 2,5 dl sukker
	♥ 3 dl hvetemel
	♥ 2 ts bakepulver
	♥ 1,5 dl kaldt vann
Topping:
	♥ 130 g rabarbra (renset vekt)
	♥ 50 g smør
	♥ 1,5 dl sukker
	♥ 2 ts vaniljesukker
	♥ 1 egg
	♥ 1,5 dl kokos
Fremgangsmåte:
Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt i det tørre. Rør inn kaldt vann til slutt.
Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20 x 30 cm).

Stek kaken midt i ovnen ved 200°C i 20 minutter.
Lag imens toppingen:
Skjær rabarbraen i små terninger.

Ha øvrige ingredienser i en liten kjele og gi det et raskt oppkok. Ta kjelen av platen.

Ta kaken ut av ovnen etter 20 minutters steking og avkjøl den i noen minutter.

Fordel rabarbrabitene over kaken.

Fordel så kokosblandingen jevnt over rabarbrabitene.

Sett kaken tilbake i ovnen på midterste rille og stek kaken videre ved 200 °C, til den er gyllen på toppen, ca. 10-15 minutter.

Avkjøl kaken i formen. Løft kaken ut av formen ved å ta tak i bakepapiret og skjær kaken i firkanter.

Denne kaken er så saftig og myk!

Ananas-varianten av denne kaken er en livslang favoritt hos meg, men jeg må si at kaken ble veldig deilig med rabarbra også! *yum*

Kjekt med mange, mange oppskrifter med rabarbra! Se alle HER.

Nå har det kommet en ny favorittkake inn i rabarbra-samlingen! :)

Sååå myk kake!

	Tips: 
♥ Oppbevar kaken innpakket i plast, slik at den holder seg myk og saftig. Kakestykkene kan også fryses.
♥ Se også oppskrift på Rabarbrakake med kokosmarengs.

Dette er en myk og superdeilig hverdagskake med rabarbra og kokos!
Prøv den, du også!

God fornøyelse! :)

	
	
	♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

♥ 2 egg
	♥ 2,5 dl sukker
	♥ 3 dl hvetemel
	♥ 2 ts bakepulver
	♥ 1,5 dl kaldt vann
Topping:
	♥ 130 g rabarbra (renset vekt)
	♥ 50 g smør
	♥ 1,5 dl sukker
	♥ 2 ts vaniljesukker
	♥ 1 egg
	♥ 1,5 dl kokos
Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt i det tørre. Rør inn kaldt vann til slutt.
Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20 x 30 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 200°C i 20 minutter.
Lag imens toppingen:
Skjær rabarbraen i små terninger.
Ha øvrige ingredienser i en liten kjele og gi det et raskt oppkok. Ta kjelen av platen.
Ta kaken ut av ovnen etter 20 minutters steking og avkjøl den i noen minutter. Fordel rabarbrabitene over kaken. Fordel så kokosblandingen jevn over rabarbrabitene.
Sett kaken tilbake i ovnen på midterste rille og stek kaken videre ved 200 °C, til den er gyllen på toppen, ca. 10-15 minutter.
Avkjøl kaken i formen. Løft kaken ut av formen ved å ta tak i bakepapiret og skjær kaken i firkanter.
♥ Oppbevar kaken innpakket i plast, slik at den holder seg myk og saftig. Kakestykkene kan også fryses.
4 comments