Also available in: Norsk

Add new comment

Rabarbra- og kokosbiter

Etter tips fra min svigermor, testet jeg favoritten Ananas- og kokosbiter med rabarbra i stedet for ananans. 

Det ble en supergod kake! :)  

 

 

Oppskriften passer til liten langpanne. 

 

 

Ingredienser: 

♥ 2 egg
♥ 2,5 dl sukker
♥ 3 dl hvetemel
♥ 2 ts bakepulver
♥ 1,5 dl kaldt vann

Topping:
♥ 130 g rabarbra (renset vekt)
♥ 50 g smør
♥ 1,5 dl sukker
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ 1 egg
♥ 1,5 dl kokos

 

Fremgangsmåte: 

Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt i det tørre. Rør inn kaldt vann til slutt.

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20 x 30 cm).

 

 

Stek kaken midt i ovnen ved 200°C i 20 minutter.

 

Lag imens toppingen:

Skjær rabarbraen i små terninger.

 

 

Ha øvrige ingredienser i en liten kjele og gi det et raskt oppkok. Ta kjelen av platen. 

 

 

Ta kaken ut av ovnen etter 20 minutters steking og avkjøl den i noen minutter.

 

 

Fordel rabarbrabitene over kaken.

 

 

Fordel så kokosblandingen jevnt over rabarbrabitene.

 

 

Sett kaken tilbake i ovnen på midterste rille og stek kaken videre ved 200 °C, til den er gyllen på toppen, ca. 10-15 minutter.

 

 

Avkjøl kaken i formen. Løft kaken ut av formen ved å ta tak i bakepapiret og skjær kaken i firkanter.

 

 

Denne kaken er så saftig og myk! 

 

 

Ananas-varianten av denne kaken er en livslang favoritt hos meg, men jeg må si at kaken ble veldig deilig med rabarbra også!  *yum*  

 

 

Kjekt med mange, mange oppskrifter med rabarbra! Se alle HER

 

 

Nå har det kommet en ny favorittkake inn i rabarbra-samlingen!  :)

 

 

Sååå myk kake! 

 

 


Tips: 

♥ Oppbevar kaken innpakket i plast, slik at den holder seg myk og saftig. Kakestykkene kan også fryses.

♥ Se også oppskrift på Rabarbrakake med kokosmarengs

 

 

Dette er en myk og superdeilig hverdagskake med rabarbra og kokos! 

Prøv den, du også! 

 

 

God fornøyelse!  :)  

 




♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

 

Rabarbra- og kokosbiter
Ingredients

♥ 2 egg
♥ 2,5 dl sukker
♥ 3 dl hvetemel
♥ 2 ts bakepulver
♥ 1,5 dl kaldt vann

Topping:
♥ 130 g rabarbra (renset vekt)
♥ 50 g smør
♥ 1,5 dl sukker
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ 1 egg
♥ 1,5 dl kokos

Instructions

Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt i det tørre. Rør inn kaldt vann til slutt.

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20 x 30 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 200°C i 20 minutter.

Lag imens toppingen:

Skjær rabarbraen i små terninger.

Ha øvrige ingredienser i en liten kjele og gi det et raskt oppkok. Ta kjelen av platen. 

Ta kaken ut av ovnen etter 20 minutters steking og avkjøl den i noen minutter. Fordel rabarbrabitene over kaken. Fordel så kokosblandingen jevn over rabarbrabitene.

Sett kaken tilbake i ovnen på midterste rille og stek kaken videre ved 200 °C, til den er gyllen på toppen, ca. 10-15 minutter.

Avkjøl kaken i formen. Løft kaken ut av formen ved å ta tak i bakepapiret og skjær kaken i firkanter.

Tips

♥ Oppbevar kaken innpakket i plast, slik at den holder seg myk og saftig. Kakestykkene kan også fryses.

Cake category
Season

4 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.