Kavringkake

Kavringkake
Ingredients

3 egg
2 dl sukker
14 stk sukkerkavringer eller
3,5 dl strøkavring

Instructions

Pisk egg og sukker til tykk og lys eggedosis. Knus kavringene (dette gjøres enkelt i morter eller ha kavringene i en plastikpose og kjevle over). Alternativt til knuste kavringer kan man bruke ferdigkjøpt strøkavring. Vend kavringen i eggedosisen.

Hell deigen i en smurt brødform (1,5 liter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken på rist midt i ovnen ved 160°C i ca 30 min. Avkjøl kaken en stund i formen før den løsnes fra formen med en skarp kniv og deretter forsiktig hvelves ut av formen.

Tips

"Kavringkake" smaker kjempegodt som tilbehør til iskrem eller pisket krem og syltetøy!

"Kavringkake" egner seg godt til frysing.

Cake category
Allergies and preferences

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.