Fuchsfürtze

Fuchsfürtze
Ingredienser

125 g smør
125 g sukker
250 g hvetemel
0,5 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 egg

Pynt:
ca 50 hasselnøtter

Fremgangsmåte

Pisk smør og sukker til smørkrem. Rør i egget. Sikt i det tørre og bland sammen deigen.

Rull pølser som er ca 3 cm i diameter. Sett pølsene kaldt til de er faste. Skjær rullene i skiver og legg skivene på stekeplate dekket med bakepapir.

Del hasselnøttene i to. Press en halv nøtt godt ned i midten på hver kake. Stek kakene midt i ovnen ved 200°C i 10 min. Avkjøles på rist.

Tips

Småkakene er holdbare i kakeboks.

Kakekategori
Sesong

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.