Issjokolade

Issjokolade
Ingredienser

200 g kokesjokolade
150 g delfiafett (kokosfett)

Pynt:
små konfektformer

Fremgangsmåte

Smelt delfiafett i en kjele. Brekk oppi sjokoladen og la sjokoladen smelte i fettet på svak varme. Rør blandingen helt jevn.

Sett konfektformene på et brett som passer i kjøleskapet. Fyll sjokoladen forsiktig i konfektformene ved hjelp av en spiseskje. Sett brettet med konfektformene i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.

Tips

Issjokoladen må oppbevares i kjøleskapet.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

2 comments

Hvorfor er det 150 g delfiafett på denne oppskriften, mens den med peppermynte bare skal ha 100 g delfiafett?

Hell sjokolademassen over i et desilitermål eller en liten mugge med god hellekant. Da kan du lett helle passende mengde i hver form.

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.