Brownies med sjokoladecookies

Her har du både brownies og cookies på én gang!! Og resultatet blir - som du sikkert kan tenke deg - KNALLGODT! 

Oppskriften er til stor langpanne.

Brownies med sjokoladecookies
Ingredienser

200 g smør
400 g kokesjokolade
7 egg
7 dl sukker
6 dl hvetemel

Topping:
200 g sjokoladecookies (f.eks. 1 pk Café Brownie Cookies fra Sætre Kjeks)

Fremgangsmåte

Smelt smøret. Brekk opp sjokoladen og la den smelte i det varme smøret. Bland godt. Visp lett sammen egg og sukker i en stor bakebolle med stålvisp (ikke pisk eggedosis) Rør inn smørsjokoladen. Tilsett hvetemelet og rør deigen jevn.

Ha deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Grovhakk sjokoladecookiesene og strø på toppen av kaken.

Sett kaken midt i ovnen og stek ved 180°C i ca 40 min. La kaken avkjøles helt i langpannen. Del opp i firkanter.

Tips

Café Brownie Cookies fra Sætre Kjeks passer perfekt til denne kaken, fordi cookiesene er sprø og har ekstra god sjokoladesmak. Finner du ikke disse kjeksene i butikken, kan du forsøke med andre typer sjokoladekjeks. Du kan også bruke hjemmelagede, sprø sjokoladesmåkaker.

Kakekategori
Allergier og preferanser

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.