Honniknask

Honniknask
Ingredienser

100 g lys kokesjokolade
25 g delfiafett

3-5 dl Honnikorn

Fremgangsmåte

Smelt delfiafett og sjokoladen i en liten kjele. Rør godt sammen. Tilsett Honnikorn og rør rundt med en skje. Ha ikke i mer Honnikorn enn at de blir godt dekket med sjokolade.

Ha matpapir utover et brett som passer i kjøleskapet. Sett små topper av Honnikorn-blandingen med to teskjeer. Sett hele brettet i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.

Tips

Det er ingen eksakt vitenskap hvor mye Honnikorn du trenger. Begynn med 3 dl og tilsett litt og litt til du synes at det ser passe ut. Resultatet blir bra uansett!

Oppbevares kjølig.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.