Sjokoladesnadder

Sjokoladesnadder
Ingredienser

200 g kokesjokolade
50 g delfiafett
1 dl kokos
1 dl hasselnøtter
1 dl mandler
1 dl rosiner

Pynt:
røde cocktailbær

Fremgangsmåte

Smelt delfiafettet sammen med kokesjokoladen over vannbad. Rør blandingen jevn. Bland i kokos, rosiner og grovhakkede hasselnøtter og mandler.

Ha bakepapir på et brett som passer i kjøleskapet. Sett topper av sjokoladeblandingen ved hjelp av to teskjeer. Pynt hver topp med et halvt cocktailbær.

Sett brettet i kjøleskapet til toppene har stivnet. Ha dem deretter i en liten boks med matpapir mellom lagene.

Tips

Oppbevar konfekten kjølig.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.