Bakeless Cookies

Bakeless Cookies
Ingredienser

125 g smør
5 dl sukker
1,25 dl melk
0,5 ts vaniljeessens
2 dl peanøttsmør (grov type)
7,5 dl havregryn (små, lettkokte)

Fremgangsmåte

Smelt smøret i en tykkbunnet kjele. Ha i melk og sukker. Kok opp og la koke under omrøring i 3 minutter. Ta kjelen av platen. Rør inn vaniljeessens og peanøttsmør og til slutt havregryn.

Sett teskjestore topper av massen på brett dekket med bakepapir (se tips). La stå kjølig til toppene har stivnet. Oppbevares i tett boks.

Tips

Merk at toppene bør formes mens massen fortsatt er litt varm, ellers kan den lett bli tørr og kornete og umulig å forme. Bruk to teskjeer til å lage toppene og hjelp til med fingrene.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.