Marsipanpoteter

Marsipanpoteter
Ingredienser

400 g ekte marsipan (se tips)
1-2 ss rom, konjakk eller likør
1 ss melis

Pynt:
Oboy sjokolademelkpulver

Fremgangsmåte

Kna melis og alkohol inn i marsipanen. (Sløyf melis og alkohol hvis du vil.) Form marsipanen til passe store kuler.

Ha Oboy sjokolademelkpulver i en flat suppeskål eller liknende. Rull marsipankulene i Oboy og sett dem kjølig en stund.

Oppbevares i tettsluttet boks med matpapir mellom lagene.

Tips

Bruk skikkelig god marsipan, slik som for eksempel "Ekte marsipan" fra Odense (lilla rull). Eller du kan kjøpe råmarsipan (fås ofte kjøpt i helsekostforretninger) eller hjemmelaget marsipan.

Kakekategori
Sesong

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.