Kokoskranser

Kokoskranser
Ingredienser

3 dl hvetemel
1,5 dl sukker
3 dl kokos
125 g smør
1 eggehvite

Fremgangsmåte

Bland mel, sukker og kokos. Smuldre i mykt smør. Pisk eggehviten stiv og arbeid inn i deigen med fingrene litt og litt.

Rull deigen til fingertykke lengder. Skjær i 10-15 cm lange biter. Form bitene til kranser og legg dem på bakepapirdekkede stekeplater.

Stek kakene ved 225°C i 7-10 min, eller til de er gyldne. Avkjøl kakene på platen i noen minutter før de forsiktig flyttes over på rist med en stekespade og avkjøles helt.

Tips

"Kokoskranser" oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Oppskriften er hentet fra boken "Konditorns bästa", som er skrevet av den svenske konditoren og kriminologen Signe Maria Bengtsson, Albert Bonniers Förlag (2006).

Kakekategori
Sesong

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.