 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							
250 g smør
500 g sukker
500 g lys sirup
3 egg
10 dråper sitronessens
4 ts malt ingefær
6 ts malt koriander
1,5 ts hornsalt
1 kg hvetemel
Pisk mykt smør og sukker lyst. Pisk inn sirup. Pisk deretter inn eggene, ett om gangen. Bland deretter i sitronessens. Sikt sammen mel, hornsalt og krydder. Bland dette inn i deigen. Dekk til deigen med plast og la den stå i kjøleskapet over natten.
Trill ut deigen til små kuler som legges på bakepapirdekkede stekeplater. Stek kakene midt i ovnen ved 180°C i ca 10 min, eller til de er gyldne. Avkjøles på rist til de er helt kalde.
Vil du lage en liten porsjon kan du bruke disse målene:
85 g smør
	170 g sukker
	170 g lys sirup
	1 stort egg
	3 dråper sitronessens
	1 ts ingefær
	2 ts koriander
	0,5 ts hornsalt
	350 g hvetemel
"Koriandernøtter" oppbevares i tettsluttet kakeboks.
Se også oppskrift på "Korianderkaker".
Add new comment