Korianderkaker

Korianderkaker
Ingredienser

2 egg
250 g sukker
250 g lys sirup
250 g smør
3 dråper sitronessens
4 ts malt koriander
1 ts hornsalt
500 g hvetemel

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smør og sirup. Avkjøl litt og bland deretter i eggedosisen. Bland deretter i sitronessens. Sikt sammen mel, hornsalt og koriander. Bland dette inn i deigen. Dekk til deigen med plast og la den stå i kjøleskapet over natten.

Trill ut deigen til små kuler som legges på bakepapirdekkede stekeplater med litt avstand imellom. Stek kakene midt i ovnen ved 180°C i ca 10 min, eller til de er gyldne. Avkjøles på rist til de er helt kalde.

Tips

"Korianderkaker" oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

1 comment

Hva er egentlig forskjellen på disse og koriandernøtter som du også har oppskrift på? Er disse mykere og koriandernøtter mer sprø?

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.