
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
200 g kokesjokolade
50 g delfiafett
2 ss likør (se tips)
Smelt sjokolade og delfiafett i en bolle over vannbad. Rør inn likøren.
Fyll sjokoladeblandingen i små konfektformer ved hjelp at to teskjeer. Sett formene på et brett som passer i kjøleskapet. La stå kaldt til sjokoladen har stivnet.
Oppbevares i kjøleskapet.
Velg din favorittlikør. Jeg har brukt aprikoslikør, men alt kan brukes av fruktlikører, kaffe- eller sjokoladelikører. Det er intet i veien for å bruke konjakk heller.
2 comments
Lys eller mørke kokesjokolade
Lys eller mørke kokesjokolade?
Hvor mange konfekter får man
Hvor mange konfekter får man av oppskriften? Og er det mulig å bruke en ekstra ss med likør? Tenkte å bruke Baileys : )
Add new comment