Likørkonfekt

Likørkonfekt
Ingredienser

200 g kokesjokolade
50 g delfiafett
2 ss likør (se tips)

Fremgangsmåte

Smelt sjokolade og delfiafett i en bolle over vannbad. Rør inn likøren.

Fyll sjokoladeblandingen i små konfektformer ved hjelp at to teskjeer. Sett formene på et brett som passer i kjøleskapet. La stå kaldt til sjokoladen har stivnet.

Oppbevares i kjøleskapet.

Tips

Velg din favorittlikør. Jeg har brukt aprikoslikør, men alt kan brukes av fruktlikører, kaffe- eller sjokoladelikører. Det er intet i veien for å bruke konjakk heller.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

2 comments

Hvor mange konfekter får man av oppskriften? Og er det mulig å bruke en ekstra ss med likør? Tenkte å bruke Baileys : )

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.