 
									  
				
				
			Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							
2 egg
200 g sukker
250 g smør
100 g hvetemel
500 g potetmel (se tips)
1 ts hornsalt
Egg og sukker piskes til eggedosis. Bland det tørre og rør det i eggedosisen vekselvis med smeltet smør.
Sett deigen i små, runde topper på bakepapir med to teskjeer (se tips). Stek kakene midt i ovnen ved 180°C i ca 10-15 min til de er lys gyldne. Avkjøl kakene på rist før de has i tettsluttet kakeboks.
Jeg anbefaler deg å steke en prøvekake. Synes du at den flyter for mye ut under stekingen, tilsetter du litt mer potetmel i deigen (det gjorde jeg). Kakene skal heve seg og flyte ut litt, men de skal ikke bli flate.
Dette er en stor porsjon, så du må gjerne halvere oppskriften:
1 egg
	100 g sukker
	125 g smør
	50 g hvetemel
	250 g potetmel
	0,5 ts hornsalt
Se også "Sandnøtter" og "Vaniljedrømmer" som er basert på lignende oppskrift.
Add new comment