Triple Choc Chip Cookies

Triple Choc Chip Cookies
Ingredienser

150 g smør
150 g lyst brunt sukker
1 vaniljestang
1 stort egg
3 ss lys sirup
3 ss kakao
1,5 ts bakepulver
225 g hvetemel
100 g melkesjokolade
100 g hvit sjokolade
100 g mørk sjokolade

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn frøene fra vaniljestangen og egget. Rør i sirup og kakao. Sikt mel og bakepulver og bland i så du får en jevn deig.

Hakk opp sjokoladen i passe store biter og bland inn i deigen til slutt.

Del deigen i 30 like store biter og form til kuler som legges på stekeplater dekket med bakepapir. Beregn godt avstand mellom kakene, for de flyter utover under stekingen.

Stek kakene midt i ovnen ved 180°C i 10-15 min. La kakene avkjøles på platen i noen minutter før de forsiktig flyttes over på rist og avkjøles helt.

Tips

Kakene oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Se også "Triple Choc Cookies".

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.