 
									  
				
				
			Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							
250 g smør
200 g sukker
4 egg
3 dl kefir
1 ts natron
500 g hvetemel
1 ts ingefær
0,5 ts muskat
revet skall av 1/2 sitron
400 g rosiner
200 g sukat
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Rør inn eggeplommene. Rør sammen kefir og natron og rør i. Sikt mel og krydder og bland i. Ha så i revet sitronskall, rosiner og sukater. Pisk eggehvitene stive og vend i til slutt.
Fyll deigen i 2 smurte former som rommer 1 liter (du kan bruke rund form (20 cm i diameter), formkakeform eller brødform). Deigen skal fylle formene ca 3/4 fulle.
Stek kakene nederst i ovnen ved 150°C i ca 2 timer.
Vil du bare lage 1 kake, halverer du oppskriften til følgende:
125 g smør
	100 g sukker
	2 store egg
	1,5 dl kefir
	0,5 ts natron
	250 g hvetemel
	0,5 ts ingefær
	1/4 ts muskat
	revet skall av 1/4 sitron
	200 g rosiner
	100 g sukat
Add new comment