Also available in: Norsk

Jordbær med vaniljesaus og Stratos


Superenkel sommerdessert!  *yum*

 

 

En viktig ingrediens er luftig Stratos-sjokolade! 

 

 

Og så jordbær og vaniljesaus....
 

DIGG!  :-D  

 

 

 

Til 2 porsjoner trenger du:

Ingredienser:

♥ 1 kurv søte jordbær
♥ 50 g Stratos
♥ 3 dl vaniljesaus
♥ 1 dl kremfløte

 

Fremgangsmåte:

Rens jordbærene og fordel på to dessertskåler.

Pisk kremfløten til krem og vend kremen deretter sammen med vaniljesausen. Hell sausen over jordbærene.

Hakk sjokoladen i grove biter og strø på toppen.

Desserten er klar!

 

 

SOMMERNAM!

 

 

Tips:

♥ 1 kurv jordbær tilsvarer 400-500 gram.

♥ Det å blande vaniljesausen med litt pisket krem, gjør at den blir litt lysere, fyldigere og litt mer kremete. Ikke absolutt nødvendig, men veldig godt. :) 


♥ Stratos er melkesjokolade med luftbobler som fås kjøpt i de fleste norske matbutikker og kiosker.

 

 

Norske jordbær er noe av det beste som finnes, men av og til kan det være gøy å variere med litt ekstra tilbehør.

Så enkelt kan det gjøres.  :D 

 

♥ ♥ ♥ ♥

Jordbær med vaniljesaus og Stratos
Ingredients

♥ 1 kurv søte jordbær
♥ 50 g Stratos
♥ 3 dl vaniljesaus
♥ 1 dl kremfløte

Instructions

Rens jordbærene og fordel på to dessertskåler.

Pisk kremfløten til krem og vend kremen deretter sammen med vaniljesausen. Hell sausen over jordbærene.

Hakk sjokoladen i grove biter og strø på toppen.

Desserten er klar!

Tips

♥ 1 kurv jordbær tilsvarer 400-500 gram.

♥ Det å blande vaniljesausen med litt pisket krem, gjør at den blir litt lysere, fyldigere og litt mer kremete. Ikke absolutt nødvendig, men veldig godt.

♥ Stratos er melkesjokolade med luftbobler som fås kjøpt i de fleste norske matbutikker og kiosker.

3 comments

Nam nam! Det enkle er ofte det beste, eller hva? Har både sjokolade og jordbær i hus så det er en stor sjanse for at det blir noe ignende til desert i dag! Ha en fin Onsdag!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.