 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Annonse: Apetina
Hei dere!
Ja, nå er vi snart 2 uker uti januar, og nå spørs det hvordan det går med nyttårsforsettet om å leve litt sunnere i hverdagen..? :)
For å holde motivasjonen oppe, hjelper det å ha noen smarte ingredienser og gode oppskrifter for hånden!
Her har jeg laget noen herlige, enkle og sunne pannekaker, som egner seg ypperlig som hverdagsdessert eller kveldskos i en ellers hektisk hverdag.
Pannekakene er laget med kun egg, kremost og vanilje og som kremost har jeg brukt Apetina Kremost Lett Naturell, som inneholder bare 4 % fett! Servert med friske bær, blir dette en svært så kalorifattig nytelse!

	Pannekakene lages på under 5 minutter og en pannekake stekt i smør inneholder kun 120 kcal!
	Ingredienser:
♥ 60 g Apetina Kremost Lett Naturell
	♥ 2 store egg
	♥ 1 ts vaniljeekstrakt
	
	Til steking:
	♥ 1 ss smør
	Fremgangsmåte:
Pisk eggene luftige.
Tilsett kremosten og vaniljeekstrakten og pisk blandingen glatt og klumpfri.

Bruk smør i en pannen og stek pannekakene på medium varme. Merk at røren er tynn, så du bør steke pannekakene i en liten ministekepanne.

Server pannekakene med friske bær (og kanskje et bittelite melisdryss.. ;) ).

	
	Tips:
♥ Jeg fikk 2 stk pannekaker stekt i liten stekepanne (20 cm i diameter) av denne oppskriften, men du får kanskje 3 pannekaker hvis du lager dem litt mindre og tynnere enn det jeg har gjort.
♥ For mer inspirasjon og oppskrifter se Apetina.no.

	
	♥ Pannekakene smaker best helt nystekte!

Superherlig hverdagsdessert! *yum*
	♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
	 
 

♥ 60 g Apetina Kremost Lett Naturell
♥ 2 store egg
♥ 1 ts vaniljeekstrakt
Til steking:
♥ 1 ss smør
Pisk eggene luftige.
Tilsett kremosten og vaniljeekstrakten og pisk blandingen glatt og klumpfri.
Bruk smør i en pannen og stek pannekakene på medium varme. Merk at røren er tynn, så du bør steke pannekakene i en liten ministekepanne.
Server pannekakene med friske bær (og kanskje et bittelite melisdryss).
♥ Jeg fikk 2 stk pannekaker stekt i liten stekepanne (20 cm i diameter) av denne oppskriften, men du får kanskje 3 pannekaker hvis du lager dem litt mindre og tynnere enn det jeg har gjort.
♥ Pannekakene smaker best helt nystekte!
Add new comment