Cubapyramider

Cubapyramider
Ingredienser

200 g marsipan
2 stk Cuba sjokolader

Pynt:
100 g kokesjokolade
1 ts delfiafett

Fremgangsmåte

Del marsipanen opp i 20 biter. Klem marsipanbitene litt flate. Pakk en passe stor bit Cuba sjokolade i hver og klem marsipanen godt rundt sjokoladen. Form bitene så til små pyramider.

Smelt kokesjokoladen og delfiafett (over vannbad eller i mikro). Dypp toppen på pyramidene godt ned i sjokoladen. Sett pyramidene i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.

Tips

Konfekten blir ekstra god hvis du bruker såkalt råmarsipan. Dette fås kjøpt i mange velassorterte matvarebutikker, særlig rundt juletider. Se f.eks. etter "Ekte marsipan" fra Odense (lilla pakning).

Oppbevares kjølig.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.