Eplebiter med honning

Eplebiter med honning
Ingredienser

150 g smør
150 g honning
3 egg
2 ts kanel
2 ts bakepulver
225 g hvetemel
0,5 dl melk
4 store eller 5 små epler

Pynt:
perlesukker

Fremgangsmåte

Varm opp honningen til den er myk og pisk den sammen med mykt smør. Pisk inn eggene, ett om gangen. Sikt sammen de tørre ingrediensene og vend i vekselsvis med melken. Skrell og rens eplene og del dem i terninger. Vend eplebitene inn i deigen.

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (20x30 cm). Dryss over perlesukker.

Stek kaken midt i ovnen ved 200°C i ca 25 min (sjekk med kakenål at kaken er gjennomstekt). Avkjøl kaken litt i formen før den tas ut og bakepapiret fjernes. Deles opp i passe store firkanter.

Tips

Kakestykkene kan fryses.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.