Hvit sjokoladekonfekt med bær

Nydelig konfekt laget av smeltet, hvit sjokolade, kokos og tørkede bær.

Konfekten på bildet er laget med tørkede tranebær og tørkede blåbær.

Originalt og meget raskt å lage!

Oppskriften gir 20 stk.

Hvit sjokoladekonfekt med bær
Ingredienser

100 g hvit sjokolade
50 g kokos
25 g tørkede tranebær
25 g tørkede blåbær

Fremgangsmåte

Smelt den hvite sjokoladen (se tips). Rør inn kokos.
Del blandingen i to og tilsett tørkede blåbær i den ene og tørkede tranebær i den andre.

Legg bakepapir på et brett som passer i kjøleskapet. Bruk to teskjeer og lag små topper som settes på brettet, 10 stk av hver variant.

Sett brettet med konfekten i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.

Tips

Hvit sjokolade må smeltes med forsiktighet, ellers blir den kornete. Du kan enten ha sjokoladen i en skål og smelte over vannbad, eller smelte sjokoladen i en kopp i mikro (kort tid, og rør litt innimellom).

Konfekten oppbevares i kjøleskapet.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.