Kanelstriper

Kanelstriper
Ingredienser

350 g hvetemel
100 g melis
250 g smør

Pynt:
1 eggehvite
sukker
kanel

Fremgangsmåte

Bland mel og melis. Smuldre i smør og kna deigen sammen (deigen kan også kjøres raskt sammen i food processor).

Del deigen opp i 50 biter. Trill hver bit til lengder. Trykk dem flate med fingrene.

Bland sammen sukker og kanel og ha i en skål. Pensle hver kake med eggehvite og dypp dem i sukker- og kanel blandingen. Legg kakene på stekeplater dekket med bakepapir.

Stek kakene gyldne midt i ovnen ved 180°C i ca 10 min. Avkjøles på rist.

Tips

"Kanelstriper" oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.