M-julecookies

M-julecookies
Ingredienser

250 g smør
125 g brunt sukker
0,5 dl maizena
0,5 ts kanel
5 dl hvetemel

Pynt:
1 stor pose jule-M
100 g melkesjokolade

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør sammen med brunt sukker til smørkrem. Bland sammen de tørre ingrediensene og kna inn i deigen.

Form deigen til valnøttstore, runde kuler som legges på bakepapirdekkede stekeplater og trykkes litt flate. Trykk 4 stk M-sjokolader ned i hver kake. Stek kakene midt i ovnen ved 180°C i 15-20 min, eller til de er lyst gyldne. Avkjøl helt.

Smelt melkesjokoladen og ha i en liten sprøytepose laget av matpapir. Sprøyt litt sjokolade på toppen av hver kake. Sett kakene i kjøleskapet til sjokoladen har smeltet.

Tips

Oppbevar kakene i boks i kjøleskapet med matpapir mellom lagene. Hvis kakene ikke står kjølig, blir melkesjokoladen myk og kakene klissete.

Kakekategori
Sesong

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.