Mandelspisser

Mandelspisser
Ingredienser

2 store egg
2 dl sukker
2 dl lettrømme
0,5 ts kardemomme
2 ts bakepulver
4 dl hvetemel

Pynt:
perlesukker
1 dl mandelflarn

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør inn lettrømmen. Sikt sammen det tørre og bland inn i deigen.

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Jevn til overflaten og dryss over perlesukker og mandelflarn. Stek kaken på rist midt i ovnen ved 200°C i ca 20 min, til kaken er lett gylden (sjekk med kakenål at kaken er gjennomstekt). Avkjøl kaken litt før den forsiktig tas ut av formen og skjæres opp i spisser.

Tips

"Mandelspisser" er fine å fryse ned og tiner raskt.

Kakekategori

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.