Marsipanchips

Marsipanchips
Ingredienser

400 g ekte marsipan (se tips)

Pynt:
sukker og kanel

Fremgangsmåte

Skjær marsipanrullen i skiver. Pass på å få dem noenlunde jevnt tynne.

Legg skivene på bakepapirdekkede stekeplater. Strø over sukker og kanel.

Stekes midt i ovnen ved 180°C i ca 8 min (pass nøye på at kakene ikke blir for brune). Avkjøles på rist.

Tips

Det er veldig viktig at du bruker ekte marsipan til disse kakene. Ekte marsipan fås kjøpt i de fleste matvarebutikker (lilla rull fra Odense). Vanlig figurmarsipan egner seg ikke spesielt godt til steking.

"Marsipanchips" oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Se også "Cool Smiley marsipancookies" på detsoteliv.no og "Bakt marsipan" blant Innsendte oppskrifter.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.