Rødmende kokosmakroner

We never forget those who make us blush.

Jean-Francois de la Harpe


Disse søte småkakene er lekre å servere både på sommerstid og til jul. Rødmende kokosmakroner blir deilige, myke og seige og ser veldig dekorative ut på kakebordet!

Oppskriften gir 35 stk.

 

Ingredienser: 

♥ 200 g kokos
♥ 200 g sukker
♥ 4 eggehviter

Pynt:
♥ 20 røde cocktailbær 

 

Fremgangsmåte: 

Ha alle ingrediensene i en tykkbunnet, liten kjele. Varm opp under omrøring til blandingen blir seig og tykk (ca 5 min).

Sett topper med to teskjeer på stekeplater dekket med bakepapir. Trykk et halvt cocktailbær på hver kake.

Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i 8 - 10 minutter. Avkjøl kakene på platen.

 

 

 

Disse kokosmakronene er så fine å sette frem på kakebordet! 

 

 

Smake veldig godt gjør de også! 😋

 

 

Tips: 

♥ Oppbevar kakene helst innpakket i past, slik at de holder seg myke. Du kan også oppbevare dem en liten stund i en tettsluttet kakeboks, men vær oppmerksom på at de da etterhvert kan bli harde. En liten brødskalk i kakeboksen kan behjelpe dette problemet noe.

♥ Kakene kan også fryses. 

 

 

Enjoy! 😍

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Rødmende kokosmakroner
Ingredienser

♥ 200 g kokos
♥ 200 g sukker
♥ 4 eggehviter

Pynt:
♥ 20 røde cocktailbær 

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene i en tykkbunnet, liten kjele. Varm opp under omrøring til blandingen blir seig og tykk (ca 5 min).

Sett topper med to teskjeer på stekeplater dekket med bakepapir. Trykk et halvt cocktailbær på hver kake.

Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i 8 - 10 minutter. Avkjøl kakene på platen.

Tips

Oppbevar kakene helst innpakket i past, slik at de holder seg myke. Du kan også oppbevare dem en liten stund i en tettsluttet kakeboks, men vær oppmerksom på at de da etterhvert kan bli harde. En liten brødskalk i kakeboksen kan behjelpe dette problemet noe.

Kakene kan også fryses. 

Kakekategori
Allergier og preferanser

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.