Sukkerkringler

Sukkerkringler
Ingredienser

350 g hvetemel
100 g melis
250 g smør

Pynt:
eggehvite
rosafarget perlesukker

Fremgangsmåte

Bland mel og melis. Smuldre i smør og kna deigen sammen (deigen kan også kjøres raskt sammen i food processor).

Del deigen opp i 60 emner. Trill hvert emne til tynne pølser som formes til små kringler. Pensle over kringlene med eggehvite og dypp de forsiktig i en skål med rosafarget perlesukker.

Legg kakene på bakepapirkledde stekeplater og stek dem gyldne midt i ovnen ved 180°C i ca 10 min. Avkjøles på rist.

Tips

”Sukkerkringler” oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Rosafarget perlesukker fås kjøpt i de fleste velassorterte matvarebutikker.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.