Tropisk sjokoladekonfekt

Tropisk sjokoladekonfekt
Ingredienser

200 g macadamianøtter
50 g kokos
300 g melkesjokolade

Fremgangsmåte

Hakk nøttene fint (se tips) og bland med kokos. Smelt sjokoladen (over vannbad eller i mikro) og rør inn nøtteblandingen.

Ha bakepapir på et brett som passer i kjøleskapet. Sett topper med to teskjeer (jevn til litt med fingrene). Sett kjølig til sjokoladen har stivnet.

Tips

Macadamianøtter fås kjøpt i serien til Den lille nøttefabrikk, og dessuten i mange innvandrer- og delikatessebutikker. Macadamianøttene kan gjerne ristes i noen minutter i ovnen på 250°C til de blir lett gyldne, før de hakkes. Det fremhever smaken på nøttene.

Melkesjokolade kan byttes ut med lys kokesjokolade.

Oppbevares kjølig.

Kakekategori
Allergier og preferanser

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.