Rødmende kokosmakroner

We never forget those who make us blush.

Jean-Francois de la Harpe


Disse søte småkakene er lekre å servere både på sommerstid og til jul. Rødmende kokosmakroner blir deilige, myke og seige og ser veldig dekorative ut på kakebordet!

Oppskriften gir 35 stk.

 

Ingredienser: 

♥ 200 g kokos
♥ 200 g sukker
♥ 4 eggehviter

Pynt:
♥ 20 røde cocktailbær 

 

Fremgangsmåte: 

Ha alle ingrediensene i en tykkbunnet, liten kjele. Varm opp under omrøring til blandingen blir seig og tykk (ca 5 min).

Sett topper med to teskjeer på stekeplater dekket med bakepapir. Trykk et halvt cocktailbær på hver kake.

Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i 8 - 10 minutter. Avkjøl kakene på platen.

 

 

 

Disse kokosmakronene er så fine å sette frem på kakebordet! 

 

 

Smake veldig godt gjør de også! 😋

 

 

Tips: 

♥ Oppbevar kakene helst innpakket i past, slik at de holder seg myke. Du kan også oppbevare dem en liten stund i en tettsluttet kakeboks, men vær oppmerksom på at de da etterhvert kan bli harde. En liten brødskalk i kakeboksen kan behjelpe dette problemet noe.

♥ Kakene kan også fryses. 

 

 

Enjoy! 😍

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Rødmende kokosmakroner
Ingredients

♥ 200 g kokos
♥ 200 g sukker
♥ 4 eggehviter

Pynt:
♥ 20 røde cocktailbær 

Instructions

Ha alle ingrediensene i en tykkbunnet, liten kjele. Varm opp under omrøring til blandingen blir seig og tykk (ca 5 min).

Sett topper med to teskjeer på stekeplater dekket med bakepapir. Trykk et halvt cocktailbær på hver kake.

Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i 8 - 10 minutter. Avkjøl kakene på platen.

Tips

Oppbevar kakene helst innpakket i past, slik at de holder seg myke. Du kan også oppbevare dem en liten stund i en tettsluttet kakeboks, men vær oppmerksom på at de da etterhvert kan bli harde. En liten brødskalk i kakeboksen kan behjelpe dette problemet noe.

Kakene kan også fryses. 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.