Rosinkonfekt

Rosinkonfekt
Ingredients

150 g rosiner
2 dl konjakk

200 g kokesjokolade
3 ss kremfløte

Instructions

La rosinene ligge i konjakk i minimum 8 timer. Rosinene skal bli store og oppsvulmede av konjakken.

Smelt kokesjokoladen sammen med kremfløte over vannbad eller i en liten kjele på svak varme. Hell overflødig konjakk vekk fra rosinene. Ha rosinene i den smeltede sjokoladen og rør rundt.

Ha bakepapir på et brett som passer i kjøleskapet. Sett små topper av sjokolademassen på bakepapiret ved hjelp av to teskjeer. Sett brettet i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.

Tips

Oppbevar konfekten i kjøleskapet i en liten boks med matpapir mellom lagene.

Cake category
Season
Allergies and preferences

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.