Vafler fra Sjømannskirken i Los Angeles

 

I morgen, 24. august, er det "National Waffle Day" i USA. Man markerer da at det første vaffeljernet ble patentert i USA !!  So American....  *teeth_smile*

 

Dermed har du altså en GLIMRENDE ANLEDNING til å lage en stabel med nystekte vafler til fredagskvelden i morgen. *tongue_smile*

 

 

Her har du oppskriften på "Vafler fra Sjømannskirken i Los Angeles" som gir myke og kjempegode vafler.

 

Ingredienser:

♥ 3 egg
♥ 0,5 dl sukker
♥ 5 dl melk
♥ 5 dl hvetemel
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ 0,5 ts kardemomme
♥ 100 g smør

 

Fremgangsmåte:

Eggene og sukkeret vispes godt. Tilsett melk, hvetemel, vaniljesukker og kardemomme. Rør godt. Tilsett smeltet og avkjølt smør til slutt. Rør forsiktig. Vaffelrøren bør stå og svelle en halv time før man begynner å steke.

Stek gyldne vafler i smurt vaffeljern på middels sterk varme.

 

 

Server vaflene nystekte med syltetøy!

 

 

♥ Tips:

Du finner en oversikt over alle vaffeloppskriftene til Sjømannskirken på www.sjomannskirken.no. Jeg har testet ut flere av dem som du finner her på www.detsoteliv.no!

 

KOS DERE MED VAFLENE!

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Vafler fra Sjømannskirken i Los Angeles
Ingredients

3 egg
0,5 dl sukker
5 dl melk
5 dl hvetemel
1 ts vaniljesukker
0,5 ts kardemomme
100 g smør

Instructions

Eggene og sukkeret vispes godt. Tilsett melk, hvetemel, vaniljesukker og kardemomme. Rør godt. Tilsett smeltet og avkjølt smør til slutt. Rør forsiktig. Vaffelrøren bør stå og svelle en halv time før man begynner å steke.

Stek gyldne vafler i smurt vaffeljern på middels sterk varme.

Server vaflene nystekte med syltetøy!

Tips

Du finner en oversikt over alle vaffeloppskriftene til Sjømannskirken på www.sjomannskirken.no. Jeg har testet ut flere av dem som du finner her på www.detsoteliv.no!

Cake category
Season
Allergies and preferences

2 comments

Hei!
Jeg er liker bloggen din veldig! Og kakeboka di :)
Men i disse vaflene skal det vel være bakepulver...?

Mvh Ellen Marie

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.