Brukere online: 0
Brukere i dag: 1
Brukere siste 7 dager: 2
Sweet as candy!
Her har du superlekre, myke sjokoladecupcakes med rosa, luftig "Candy Fluff Frosting" på toppen.
SÅ SKJØNNE! *heart*
Oppskriften gir 12 stk. Se også søte Vanilla Candy Fluff Cupcakes.
Ingredienser:
Chocolate Cupcakes:
♥ 150 g smør
♥ 150 g sukker
♥ 2 store egg
♥ 1,5 dl melk
♥ 2 ts bakepulver
♥ 250 g hvetemel
♥ 5-6 ss kakao
Candy Fluff Frosting:
♥ 3 dl kremfløte
♥ 10 stk Rox karameller (se tips)
♥ (rosa konditorfarge)
Fremgangsmåte:
Chocolate Cupcakes:
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Sikt mel, kakao og bakepulver. Vend dette inn i smørkremen vekselsvis med melken til en jevn deig.
Sett papirformer i muffinsbrett og fyll deigen i formene så de blir 2/3 fulle.
Stekes midt i ovnen ved 180°C i ca 15 min. Avkjøles helt.
Candy Fluff Frosting:
Kok opp kremfløten i en kjele. Ta kjelen av platen og tilsett Rox-karamellene. Rør til karamellene har løst seg helt opp. Dette tar litt tid, så vær tålmodig (se tips). Rør i litt rosa konditorfarge om du vil ha sterkere rosafarge på kremen. Avkjøl fløten i kjøleskapet til den er helt kald (eventuelt i kjøleskapet over natten).
Pisk opp den kalde fløten med elektrisk håndmikser til en luftig krem (NB! ikke pisk for mye - det tar bare noen sekunder).
Fyll den rosa kremen i en kakesprøyte og sprøyt lekre topper på hver cupcake. Pynt med rosa perler eller annen kakepynt.
Tips:
♥ Rox er myke, rosa karameller med bringebærsmak som fås kjøpt i de fleste velassorterte matvarebutikker og kiosker. Det er 2 stk karameller i hver pakke, så du trenger altså 5 pk Rox til denne oppskriften.

♥ Se også "Foxy Lemon Cupcakes" som er toppet med sitronfluff frosting laget med Fox karameller.
♥ Det går fint å lage både "Candy Vanilla Cupcakes" og "Candy Chocolate Cupcakes" av samme oppskrift ved å tilsette 3 ss kakao i halvparten av deigen og 2 ts vaniljesukker i den andre halvparten.

YUMMY! *heart*

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Chocolate Cupcakes:
150 g smør
150 g sukker
2 store egg
1,5 dl melk
2 ts bakepulver
250 g hvetemel
5-6 ss kakao
Candy Fluff Frosting:
3 dl kremfløte
10 stk Rox karameller (se tips)
(rosa konditorfarge)
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Sikt mel, kakao og bakepulver. Vend dette inn i smørkremen vekselsvis med melken til en jevn deig.
Sett papirformer i muffinsbrett og fyll deigen i formene så de blir 2/3 fulle.
Stekes midt i ovnen ved 180°C i ca 15 min. Avkjøles helt.
Candy Fluff Frosting:
Kok opp kremfløten i en kjele. Ta kjelen av platen og tilsett Rox-karamellene. Rør til karamellene har løst seg helt opp. Dette tar litt tid, så vær tålmodig (se tips). Rør i litt rosa konditorfarge om du vil ha sterkere rosafarge på kremen. Avkjøl fløten i kjøleskapet til den er helt kald (eventuelt i kjøleskapet over natten).
Pisk opp den kalde fløten med elektrisk håndmikser til en luftig krem (NB! ikke pisk for mye - det tar bare noen sekunder).
Fyll den rosa kremen i en kakesprøyte og sprøyt lekre topper på hver cupcake. Pynt med rosa perler eller annen kakepynt.
♥ Rox er myke, rosa karameller med bringebærsmak som fås kjøpt i de fleste velassorterte matvarebutikker og kiosker. Det er 2 stk karameller i hver pakke, så du trenger altså 5 pk Rox til denne oppskriften.
♥ Se også "Foxy Lemon Cupcakes" som er toppet med sitronfluff frosting laget med Fox karameller.
♥ Det går fint å lage både "Candy Vanilla Cupcakes" og "Candy Chocolate Cupcakes" av samme oppskrift ved å tilsette 3 ss kakao i halvparten av deigen og 2 ts vaniljesukker i den andre halvparten.
3 kommentarer
hvor mange muffins blir dette
hvor mange muffins blir dette omtrent? og er det nok frosting?
Oppskriften gir 12 stk. :-)
Oppskriften gir 12 stk. :-)
Kan disse lages kvelden i
Kan disse lages kvelden i forveien og stå kaldt?
Skriv ny kommentar