Sjokoladesmåbrød

Sjokoladesmåbrød
Ingredienser

150 g smør
3/4 dl sukker
2 ss mørk sirup
3 dl hvetemel
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
2 ss kakao

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør luftig med sukker og sirup. Sikt sammen de øvrige ingrediensene og bland inn i deigen.

Rull deigen til to pølser som legges på bakepapirdekket stekeplate. Trykk pølsene ned til ca 1 cm høyde.

Stekes midt i ovnen ved 175°C i 10-12 min. Avkjøles litt før de skjæres i skrå skiver.

Tips

"Sjokoladesmåbrød" oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

1 comment

Prøve disse, men de ble mjuke. Forventet sprøe kaker som karamellkaker, men kanskje de ikke skal være det.?
Mvh Sissel S

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.