Nøtteklatter

Nøtteklatter
Ingredienser

3 eggehviter
190 g melis
225 g mandler eller hasselnøtter

Fremgangsmåte

Pisk eggehvitene stive. Tilsett melis og pisk videre til tykk marengs. Vend i malte mandler eller hasselnøtter.

Benytt to skjeer og sett deigen i topper på stekeplater dekket med bakepapir.

Stek kakene midt i ovnen ved 180°C i ca 20 min. Avkjøl kakene på platen før de løsnes fra bakepapiret og legges på rist.

Tips

Kakene oppbevares i tettsluttet kakeboks.

For lignende kaker med litt mer pynt, se oppskrift på "Hasselnøttopper med sjokolade".

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

1 comment

Har nå fulgt oppskriften til punkt og prikke. De nydelig stivpiskede eggehvitene er nå en suppe etter tilsatt melis.....

What gives?

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.