Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Det er ikke noe problem å lage kaken flere dager i forveien. Frys ned kaken (uten fyll) i langpanna, eller formen du brukte, pakk inn i poser. Da holder den seg like fint til den skal serveres.
Tin selvfølgelig kaken litt før du tar på fyllet og ruller sammen. Kaken er faktisk nesten bedre når den er kald.
Moren min har bakeri, og gjør dette ofte med denne kaken. Det er også veldig godt å fylle kaken med jordbær eller bringebær. Det er egentlig bare kreativiteten som setter grensene her.