
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Det er ikke noe problem å lage kaken flere dager i forveien. Frys ned kaken (uten fyll) i langpanna, eller formen du brukte, pakk inn i poser. Da holder den seg like fint til den skal serveres.
Tin selvfølgelig kaken litt før du tar på fyllet og ruller sammen. Kaken er faktisk nesten bedre når den er kald.
Moren min har bakeri, og gjør dette ofte med denne kaken. Det er også veldig godt å fylle kaken med jordbær eller bringebær. Det er egentlig bare kreativiteten som setter grensene her.