Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg har laget en melkefri vri på denne oppskriften
Jeg velger å bruke bringebærsyltetøy.
Bytter så ut fløte med Tine sin erstatnings fløte Gryr, blander kremen med frosne bringebær og frosne blåbær. Smører syltetøyet på kaka, har over krem, ruller den sammen og legger den rett i fryseren. Tar den opp av fryseren 1,5 time før servering. Den er fortsatt ikke helt tint. Enkel å skjere og tiner fort på tallerken. Fantastisk god!!