 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg laget marengsbunnen selv, etter oppskriften her. Det,ble veldig mye til en 24 cm form, og den gikk nesten helt til kanten underveis i stekingen. Dermed var den på langt nær stekt etter 60 + 90 minutter og jeg prøvde med enda 90 minutter. Da måtte jeg ta bunnen ut og dele den i to og stekte videre i en god time til før jeg MÅTTE ta den ut. Da var den fremdeles seig i midten. Delingen var mer eller mindre vellykket, og jeg endte opp med å legge ene halvparten i bunnen, og fylle på med biter av den andre halvdelen for å «fylle ut». Heldigvis vil vel isen dekke det meste, men neste gang bruker jeg min egen oppskrift……..