
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg laget marengsbunnen selv, etter oppskriften her. Det,ble veldig mye til en 24 cm form, og den gikk nesten helt til kanten underveis i stekingen. Dermed var den på langt nær stekt etter 60 + 90 minutter og jeg prøvde med enda 90 minutter. Da måtte jeg ta bunnen ut og dele den i to og stekte videre i en god time til før jeg MÅTTE ta den ut. Da var den fremdeles seig i midten. Delingen var mer eller mindre vellykket, og jeg endte opp med å legge ene halvparten i bunnen, og fylle på med biter av den andre halvdelen for å «fylle ut». Heldigvis vil vel isen dekke det meste, men neste gang bruker jeg min egen oppskrift……..