Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, du spurte for et år siden, men kanskje du fortsatt lurer? :) Jeg har merket meg at dersom man ikke setter kaker inn i ovnen umiddelbart etter å ha blandet det tørre i det våte, så vil den synke i midten. Det samme kan skje om man setter kaken for høyt i ovnen, da hever det et fjell i midten fordi det blir for varmt for fort, og denne toppen synker sammen når du tar den ut. Så bland røren fort og rett i ovnen, langt ned og på riktig temp. Pass også på at ovnen er helt varm før du setter inn kaka!