
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei
Jeg vil gjerne gi et tips for at kremen ikke skal bli for bløt. Jeg bruker kun 2,5 dl fløte som piskes. Det er avgjørende at pakken med vaniljekrem er kald når den blandes med kremen, så sett vaniljekremen i kjøleskap noen timer før den skal brukes. Når jeg har blandet vaniljekremen med den piskede kremen, setter jeg det ferdige fyllet minst en times tid i kjøleskap slik at det setter seg. Da blir det mye stivere. Tar man romtemperert vaniljekrem, blander med krem og fyller direkte på kaka, blir fyllet altfor tynt.