Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei
Jeg vil gjerne gi et tips for at kremen ikke skal bli for bløt. Jeg bruker kun 2,5 dl fløte som piskes. Det er avgjørende at pakken med vaniljekrem er kald når den blandes med kremen, så sett vaniljekremen i kjøleskap noen timer før den skal brukes. Når jeg har blandet vaniljekremen med den piskede kremen, setter jeg det ferdige fyllet minst en times tid i kjøleskap slik at det setter seg. Da blir det mye stivere. Tar man romtemperert vaniljekrem, blander med krem og fyller direkte på kaka, blir fyllet altfor tynt.