Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Neste gang deler jeg opp vaniljekremen og fløtekremen, lurt tips!
En annen ting som fungerer veldig godt, er å fryse kaken - ferdig fylt. Ta den opp kvelden før servering, og tin den i kjøleskapet. Jeg var skeptisk da jeg fikk dette rådet på om marengsen ville bli myk, men den blir akkurat like god! Og veldig praktisk før store dager med kaker som kan gjøres helt klare for de fryses