
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Denne kaken ble fullstendig mislykket. Altfor tynn bunn. Hvordan skal man få ut denne tørre kakedeigen i en 30x40 cm form? Etter en halvtimes slit fikk jeg til slutt smurt det utover, med mye klin og gris. Steketemperaturen er altfor høy og steketiden altfor kort.
Selve kakebunnen ble 4 mm høy ferdig stekt. Svidd under og rå inni. Marengsen var svidd på toppen og rå inni. Mandelflakene var også svidd. Slik som dette skal ikke en kvæfjordkake være.
Jeg måtte starte helt på nytt, men en annen oppskrift jeg ikke fant her. Og da ble kaken høy og flott, og ingen antydning til svidd bunn som er rå inni. Marengsen ble sprø og florlett, og mandlene ble ikke svidd. Akkurat slik en kvæfjordkake skal være.
Denne oppskriften her burde skrotes. Den skal IKKE være tynn som et flatbrød. Dette er ikke første gang jeg finner oppskrifter på denne siden, som viser seg å være helt «borti natta», og som har resultert i at jeg må finne oppskrifter andre steder, da med perfekt resultat... Dette er siste gang jeg prøver oppskrifter herfra..