Add new comment

Denne kaken ble fullstendig mislykket. Altfor tynn bunn. Hvordan skal man få ut denne tørre kakedeigen i en 30x40 cm form? Etter en halvtimes slit fikk jeg til slutt smurt det utover, med mye klin og gris. Steketemperaturen er altfor høy og steketiden altfor kort.
Selve kakebunnen ble 4 mm høy ferdig stekt. Svidd under og rå inni. Marengsen var svidd på toppen og rå inni. Mandelflakene var også svidd. Slik som dette skal ikke en kvæfjordkake være.

Jeg måtte starte helt på nytt, men en annen oppskrift jeg ikke fant her. Og da ble kaken høy og flott, og ingen antydning til svidd bunn som er rå inni. Marengsen ble sprø og florlett, og mandlene ble ikke svidd. Akkurat slik en kvæfjordkake skal være.

Denne oppskriften her burde skrotes. Den skal IKKE være tynn som et flatbrød. Dette er ikke første gang jeg finner oppskrifter på denne siden, som viser seg å være helt «borti natta», og som har resultert i at jeg må finne oppskrifter andre steder, da med perfekt resultat... Dette er siste gang jeg prøver oppskrifter herfra..

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.