Add new comment

Scones


​Dette er kjempegode "Scones" som smaker akkurat som de du får kjøpt på caféer og konditorier! 

Oppskriften gir 12 stk.

Scones
Ingredienser

500 g hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts kardemomme
150 g sukker
125 g smør
75 g rosiner
1 egg
2 dl kefir

Fremgangsmåte

Bland sammen hvetemel, bakepulver, kardemomme og sukker. Smuldre i smøret. Ha i rosinene. Visp sammen egg og kefir og tilsett. Arbeid deigen raskt sammen.

Del deigen i 12 emner og form firkantede scones. Sett dem på stekeplate dekket med bakepapir og stek dem midt i ovnen ved 210°C i ca 20 min til de er gyldne.

Tips

Scones smaker aller best samme dag, men de er også kjempefine å fryse!

Allergier og preferanser

10 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.