Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg har ofte tatt den i fryse for å få fromasjen fortere stivere i toppen. men du må følge med den. Jeg lar den maks stå 45 - 1 time i frysen. du merker det på toppen. Etter det tar jeg på gelen men pass på at gelen er avkjølt før du hellet på ellers havner den inne i kaken. Etter det hiver jeg den i kjøleskapet. Ville ikke anbefale å ta den i frysen med gele på toppen.