Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei:) Poenget er at først må fromasjen stivne før du har på geleen (ellers vil jo geleen blande seg med ostefyllet i stedet for å bli et lokk oppå kaken). Det går nok fortere enn 4-6 timer, men jeg har skrevet det for å være på den sikre siden. Deretter har du på geleen og må vente til den stivner før du kan fjerne kakeringen. I praksis pleier jeg å lage kaken tidlig kveld. Lar den stå i kjøleskapet til fromasjen har stivnet. Legger på geleen senere på kvelden og lar kaken stå i kjøleskapet til dagen etter. Da er kaken superfersk og god på serveringsdagen:)