Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Sesina:-) Så rart.... laget denne mange ganger, å alltid gått helt fint. Sikker på at du husket å halvere vannmengden i geleen? og at du lot fromagen stå lenge nok kaldt? Godt den ble god uansett da ;-)
I morgen skal jeg bake den for første gang på lenge, da broren min og bestekompisen neettopp har fylt 20. så da fikk storesøsrter en bestilling gitt...hehe... ;-) Har så lyst å ha på mandarinbåter (sånne hemetiske), det er så godt. Ser ei skriver lengre opp her at om an har sitrusfrukt i gelelokket vil det ikke stivne, det står også på gelepakken. det jeg har gjort, er å la den stå ekstra lenge, da har det gått helt fint :-) Ett lite tips til dere som vil ha frukt/bær i gelelokket er å først helle et tyyynt lag gele på den stivnede fromagen, la gelen stivne litt før dere danderer det dere ønsker å pynte med. sett så kaken inn i kjøleskapet igjen en liten stund, for så å helle over resten av geleen. for at resterende gele ikke skal stivne i mellomtiden, la den stå i vannbad :-) trenger ikke mer en ca 10. min i kjøleskapet :-) Jeg bruker også å ha mandarinost oppi..... Nammmmm :-D
Takk for god oppskrift :-D