Add new comment

Sesina:-) Så rart.... laget denne mange ganger, å alltid gått helt fint. Sikker på at du husket å halvere vannmengden i geleen? og at du lot fromagen stå lenge nok kaldt? Godt den ble god uansett da ;-)

I morgen skal jeg bake den for første gang på lenge, da broren min og bestekompisen neettopp har fylt 20. så da fikk storesøsrter en bestilling gitt...hehe... ;-) Har så lyst å ha på mandarinbåter (sånne hemetiske), det er så godt. Ser ei skriver lengre opp her at om an har sitrusfrukt i gelelokket vil det ikke stivne, det står også på gelepakken. det jeg har gjort, er å la den stå ekstra lenge, da har det gått helt fint :-) Ett lite tips til dere som vil ha frukt/bær i gelelokket er å først helle et tyyynt lag gele på den stivnede fromagen, la gelen stivne litt før dere danderer det dere ønsker å pynte med. sett så kaken inn i kjøleskapet igjen en liten stund, for så å helle over resten av geleen. for at resterende gele ikke skal stivne i mellomtiden, la den stå i vannbad :-) trenger ikke mer en ca 10. min i kjøleskapet :-) Jeg bruker også å ha mandarinost oppi..... Nammmmm :-D
Takk for god oppskrift :-D

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.