
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Sesina:-) Så rart.... laget denne mange ganger, å alltid gått helt fint. Sikker på at du husket å halvere vannmengden i geleen? og at du lot fromagen stå lenge nok kaldt? Godt den ble god uansett da ;-)
I morgen skal jeg bake den for første gang på lenge, da broren min og bestekompisen neettopp har fylt 20. så da fikk storesøsrter en bestilling gitt...hehe... ;-) Har så lyst å ha på mandarinbåter (sånne hemetiske), det er så godt. Ser ei skriver lengre opp her at om an har sitrusfrukt i gelelokket vil det ikke stivne, det står også på gelepakken. det jeg har gjort, er å la den stå ekstra lenge, da har det gått helt fint :-) Ett lite tips til dere som vil ha frukt/bær i gelelokket er å først helle et tyyynt lag gele på den stivnede fromagen, la gelen stivne litt før dere danderer det dere ønsker å pynte med. sett så kaken inn i kjøleskapet igjen en liten stund, for så å helle over resten av geleen. for at resterende gele ikke skal stivne i mellomtiden, la den stå i vannbad :-) trenger ikke mer en ca 10. min i kjøleskapet :-) Jeg bruker også å ha mandarinost oppi..... Nammmmm :-D
Takk for god oppskrift :-D