
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Fin oppskrift i seg selv, men et par ting å påpeke der;
Nr 1: Menden melis kan enkelt tilpasses og kuttes ned, ettersom pakkene med gelé-pulver er hovedsaklig sukker, med sukkerinnhold fra 80-90 % sukker.
Nr 2: Oppskriften/fremgangsmåten til gelélokket du bruker mener jeg enkelt og greit at er feil. Helt unødvendig å halvere mengden vann for geléen til toppen, ettersom den lett stivner med 5 dl vann, og med kun 2,5 dl vann vil geléen bli gummiaktig, seig og stiv. Å gjøre dette med geléen i kremen er helt rett, ettersom det behøves for at kremen skal stivne, men overhodet ikke nødvendig for toppen, med mindre man syntes seig og gummiaktig gelé er best.