Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Fin oppskrift i seg selv, men et par ting å påpeke der;
Nr 1: Menden melis kan enkelt tilpasses og kuttes ned, ettersom pakkene med gelé-pulver er hovedsaklig sukker, med sukkerinnhold fra 80-90 % sukker.
Nr 2: Oppskriften/fremgangsmåten til gelélokket du bruker mener jeg enkelt og greit at er feil. Helt unødvendig å halvere mengden vann for geléen til toppen, ettersom den lett stivner med 5 dl vann, og med kun 2,5 dl vann vil geléen bli gummiaktig, seig og stiv. Å gjøre dette med geléen i kremen er helt rett, ettersom det behøves for at kremen skal stivne, men overhodet ikke nødvendig for toppen, med mindre man syntes seig og gummiaktig gelé er best.